فهرست

با كتابداران

گفتگو با مسئول کتابخانه اندیشه روستای قره بوته شهرستان زنجان؛

روایت کتابخانه‌ای که در کمک به نیازمندان نمونه شد

مسئول کتابخانه اندیشه روستای قره بوته شهرستان زنجان گفت: کتابخانه‌های عمومی به ویژه در مناطق روستایی و محروم این روزها به مراکز فرهنگی تبدیل شده اند و علاوه بر امانت‌دهی کتاب و عضوگیری، فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی هم انجام می‌دهند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی زنجان، یکی از کتابخانه‌های استان که در ایام کرونا و پس از آن فعالیت خوبی داشته، کتابخانه «اندیشه قره‌بوته» زنجانرود است که علاوه بر عضوگیری و امانت‌دهی در سایر فعالیت‌های اجتماعی نیز خوش درخشیده است.
 
زمان‌اله عزیزوند مسئول این کتابخانه عمومی در این باره گفت: کتابخانه اندیشه قره‌بوته ۷۰۰ عضو فعال دارد که ۳۵۰ نفر از آن کودک و نوجوان هستند. تعداد کتاب‌های این کتابخانه ۱۷ هزار جلد است که از این تعداد ۱۲ هزار و ۶۰۰ جلد برای بزرگسالان و ۴ هزار جلد نیز برای کودکان است.
وی با اشاره به اینکه بیشترین فعالیت کتابخانه در حوزه کودک و نوجوان است، بیان کرد: برگزاری پویش مطالعه، کتابخانه رضوی، برنامه‌های فرهنگی، قصه‌گویی و ... از برنامه‌هایی است که برای اعضای کودک و نوجوان انجام می‌شود.
مسئول کتابخانه اندیشه قره‌بوته با بیان اینکه به علت فعالیت‌های فرهنگی مطلوب، این کتابخانه در سال ۹۸ به عنوان کتابخانه نمونه روستایی انتخاب شد، گفت: یکی از دلایل این انتخاب ارائه خدمات به سایر روستاها بود.
عزیزوند با اشاره به عضویت روستاییان از ۶ روستا در این کتابخانه، افزود: تقریبا ۱۵۰ نفر از اعضای این کتابخانه مربوط به روستاهای رجعین، مشمپا، حصار، قیطول، گوچ‌تپه و سلطان‌آباد هستند.
وی در ادامه به فعالیت‌های اجتماعی این کتابخانه اشاره کرد و گفت: ایام کرونا فرصتی بود که با همکاری سپاه، کمیته امداد، بسیج و بنیاد مستضعفین در زمینه کمک به محرومین نیز وارد عمل شویم و اقدامات خیرخواهانه انجام دهیم. در این ایام بسته‌های معیشتی در بین خانواده های نیازمند، توزیع شد.
وی با اشاره به شناسایی ۱۰۰ خانواده نیازمند کمک، گفت: توزیع سبدهای غذایی بین این خانوارها با محوریت مسجد انجام می‌شود.